EN AKTIV FLYVEKLUB

Randers Flyveklub er ikke kun en af landets største flyveklubber, men er også en aktiv flyveklub. I løbet af året – både inden- og udenfor den primære flyvesæson, arrangerer vi forskellige aktiviteter. Nogle aktiviteter henvender sig udelukkende til flyverfolket, mens andre henvender sig til nysgerrige der gerne vil lette tættere på vores verden.

Vi vil løbende slå aktiviteterne op både her og på vores Facebookside. Vi håber på at se dig til en af vores arrangementer.

FASTE AKTIVITETER

ÅBENT HUS – 1. lørdag i måneden (april – oktober)
Vi inviterer alle med en interesse for flyvning eller dem der blot er nysgerrige, til åbent hus på Randers Flyveplads. Få en snak med flyvetosserne, oplev maskinerne på nært hold eller se flyverne starte og lande på bane 25/07. Fra kl. 10 – 14 er der mulighed for at købe en rundflyvning i nærområdet.

KLUBDAGE – 3.  lørdag i måneden (november – marts)
Uden for flyvesæsonen, dvs. november til marts, er både klubmedlemmer og gæster velkommen til hygge, samvær, flyversnak og måske enda et forederag. Klublørdagen er ofte en begivenheds- og indholdsrig dag. Aktiviteternes fokus og omfang er forskelligt og selvfølgelig afhængig af årstiden og vejret.

Køkkenet er åbent fra 10 til 14, hvor der kan købes morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe/kage.

KOMMENDE AKTIVITETER

3. april 2021: Standerhejsning på Randers Flvyveplads.

15. – 16. maj 2021: Prøv Acrobatik/Kunstflyvning med LenAir.
Mere info følger