NYHEDER OG REFERATER FRA BESTYRELSEN

På denne side bekendtgør bestyrelsen/forretningsudvalget nyheder og information, der ikke vises på denne offentlige side. Derudover medlemmerne fra denne side downloade referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger.

Formanden ønsker et godt nytår

Kære kammerater i Randers Flyveklub

Det år der nu rinder ud, det har unægtelig været noget anderledes end vi håbede på da året nyt og frisk stod for døren for præcis ét år siden. Dengang Wuhan bare var en by i Kina.

Pandemien har fyldt året med nedlukning og hjemmearbejde, pressemøder og Brostrøm og meget, meget mere som vi ikke havde drømt om for et år siden.

Mange har helt været udelukket fra at kunne dyrke deres interesser fordi idræt og kultur bredt set har været lukket. Men vi få, vi heldig få, der flyver har faktisk været så privilegerede at kernen i vores hobby – at sidde i en flyver midt mellem himmel og jord – har kunnet udfoldes.

Alt det rundt om flyvningen, de sociale aktiviteter, ture, gæsteflyvninger, osv. har til gengæld måttet køre på vågeblus. Det er trist, for livet i Flyveklubben er jo meget mere end at sidde i en flyver.

Det sagt, så kigger vi ind i et 2021 hvor vi i Randers Flyveklub skal prøve os selv af i rolle som ejere af et klubfly. Lad os håbe at det vil gøre gavn og at flere med interesse for at flyve selv, eller i at flyve med, kan få muligheden.

Der er i det hele taget plads til at håbe for det kommende år:

Til at håbe på, at verden kommer på fode efter pandemien så vi igen kan være sammen med hinanden, og så vi igen kan sparke dæk med hyggelige gæsteflyvere og fortælle røverhistorier over lørdagskaffen.

Til at håbe på, at den nye flyveskole kommer godt fra start så nogle nye kan lære at flyve og andre kan blive dygtigere til det.

Til at håbe på, at der igen bliver mulighed for lyse dage i klubben hvor naboer og Randersborgere kan komme ud og få luft under vingerne.

Til at håbe på det bliver hverdag igen.

Lad os håbe på at 2021 bliver anderledes på den gode måde.

Godt Nytår
Niels

Næste bestyrelsesmøde afholdes onsdag d. 20. januar 2021.