BLIV MEDLEM AF RANDERS FLYVEKLUB

Er du pilot, fly-interesseret eller ønsker du at være en del af en aktiv flyveklub med et hyggeligt klubmiljø i dit nærområde? Så burde du melde dig ind i Randers Flyveklub. Klubben tilbyder forskellige former for medlemskaber:

• Standard medlemskab (piloter eller pilot elever) DKK 600/år
  • Interessemedlemskab DKK 300år
  • Studentermedlemskab  DKK 300/år
  • Juniormedlemskab DKK 300/år
  • Firma- og/eller institutionsmedlemskab DKK 2.800/år

Som medlem af Randers Flyveklub har du mulighed for at deltage og bidrage aktivt til et spændende klubliv og fritidsaktivitet. Der er mange udfordringer og oplevelser at hente her. Du får mulighed for nye venner. I vinterhalvåret arrangeres foredrag og undervisningsaktiviteter, julefrokost og julemandsrally. I sommerhalvåret stiger flyveaktiviteterne, der er flyveture, landingskonkurrencer, og sommerfest.

Klubmedlemmer uden certifikat lærer hurtigt piloterne at kende og her opstår der muligheder for at deltage i ture som ”besætning el. passager”.

Den 1. lørdag i hver måned fra april til og med oktober kan morgenkaffe og frokost købes i klubhuset.

Som personligt medlem af Randers Flyveklub kan optages enhver person med interesse i klubbens virke. Der er ingen særlige krav til medlemskab. Indmeldelse kan ske ved at udfylde blanketten på denne side.

INDMELDELSESBLANKET